Termeni si Conditii 2018-08-01T06:36:10+00:00

Website-ul www.aniledaa.com este detinut de catre S.C LEATHER BY ADE SRL-D, societate inregistrata la Oficiul Comertului cu numarul J35 /1985 /07.07.2016, CUI: 36289741, cu sediul social in orasul Timisoara, Sat Sacalaz, Comuna Sacalaz, Strada Rapsodiei nr. 4, Judet Timis, Romania, tel mobil: +40-735-843-818

ANILEDA beneficiaza de protectia legii drepturilor de autor. Continutul site-ului este proprietatea ANILEDA: informatii, texte, imagini, grafica, simboluri, programe, scripturi, etc.

Datele de pe site si de pe server nu pot fi folosite fara acordul scris al proprietarului. Folosirea acestora fara acordul ANILEDA se pedepseste in conformitate cu legislatia in vigoare. Pozele produselor din cadrul shop-ului online pot fi folosite doar cu acordul scris ANILEDA. Va rugam sa raportati eventualele incalcari ale drepturilor de autor la adresaoffice@aniledaa.com

LEATHER BY ADE SRL-D poate aduce in orice moment modificari asupra continutului site-ului www.aniledaa.com, modificari de structura si accesibilitate, fara a necesita un acord prealabil si fara a acorda vreo notificare catre utilizatori sau catre terte persoane.

Pozele produselor sunt cu titlu de prezentare. Produsele comandate pot avea mici diferente de culoare fata de cele din pozele de pe site. ANILEDA nu isi asuma raspunderea daca descrierea produselor prezentate pe site nu este considerata precisa sau completa. Preturile afisate pe site la produse includ TVA. Pretul total al unui produs comandat cuprinde pretul acestuia si taxele de curier (cu TVA inclus).

Pretul final se modifica daca taxele de livrare cresc, daca e vorba de o localitate care nu se afla in zona de acoperire a retelei de curierat sau daca se dovedeste ca a fost afisat gresit pe site, dintr-o eroare neprevazuta a sistemului, caz in care cumparatorul va fi anuntat telefonic sau prin e-mail ( conform cu legea 287/2009 art. 1665 ). Preturile de pe site se pot schimba oricand, fara un anunt in prealabil.

Pentru motive justificate ANILEDA isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel ANILEDA. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii ANILEDA, pentru a fi informat cu privire la motivele care au dus la aplicarea masurilor mai sus mentionate.

ANILEDA garanteaza confidentialitatea datelor clientilor. Aceste date, oferite la crearea contului online, vor fi folosite in scopul pentru care au fost cerute(comercializarea de produse) si pentru promovarea produselor, evenimentelor, beneficiilor si noutatilor ANILEDA. Iti recomandam sa ai grija de datele de logare ale contului tau si sa nu le divulgi nimanui.

ANILEDA nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care o alta persoana intra in posesia parolei tale si iti acceseaza contul in mod neautorizat. ANILEDA nu isi asuma raspunderea daca datele cu caracter personal sunt modificate sau furate de persoane neautorizate.

Accesul neautorizat in cadrul site-ului, asupra continutului, pozelor, datelor personale ale utilizatorilor sau asupra serverului este considerat frauda. Aceasta va fi cercetata ca atare de autoritatile competente.

Brand-ul ANILEDA, magazinul online si produsele nu pot fi asociate cu nimic ce poate intra in contradictie cu statutul si interesele ANILEDA.

Site-ul www.aniledaa.com poate fi accesat in interes personal.

Site-ul nu poate fi exploatat cu alte scopuri si nu poate fi copiat partial sau total.

Select your currency