Politica de Retur 2018-08-01T06:38:08+00:00

Va rugam sa aveti in vedere ca produsele ANILEDA sunt manufacturate pe comanda, deci sunteti pe deplin responsabili de “imaginea” produsului final. Toate materialele folosite în procesul de productie provin de la cei mai performanti furnizori din Europa si au fost supuse unor procese de testare inainte de vanzare. Pielea utilizata in realizarea produselor Anileda este naturala, iar modalitatea de executie este handmade.

Produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator si/sau personalizate in mod clar, nu pot fi returnate. Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta: “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre ANILEDA. Pentru exercitarea dreptului de denuntare unilaterala a contractului trebuie sa completati Formularul de Retur(document text) sau Formularul de Retur(document PDF) din contul dvs., deschis pe site-ul ANILEDA.

Daca doriti sa schimbati produsul cu o alta culoare/model, va rugam sa ne contactati in prealabil prin email, la adresa office@aniledaa.com sau la numarul de telefon: +40-735-843-818, in care veti specifica foarte clar numarul comenzii, numele dvs. si produsul pe care il doriti la schimb. Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil.

Daca modelul dorit nu mai este in stoc, puteti alege altul cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre dvs. sau restituirea lor de catre noi. Produsul pe care doriti sa-l schimbati trebuie trimis catre noi printr-un curier organizat de dvs. (in afara de Posta Romana), la adresa: strada Constantin Dobrogeanu Gherea, nr 59, Judet Timis, Timisoara, cod postal 300438, Romania. Orice produs pe care il veti returna trebuie sa nu fie purtat sau deteriorat. Produsul trebuie sa fie insotit de toate etichetele si ambalajele originale ( 249/2015, art. 16(8)).

Va rugam sa folositi un ambalaj protector pentru expeditie, daca se poate cel original. Produsul nu este primit daca este zgariat, deteriorat, daca nu are etichetele intacte sau daca ii lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate la retur produsele purtate, cu urme de uzura.

In cazul in care nu doriti schimbarea produsului, ci este vorba despre un simplu retur, va vom inapoia contravaloarea produsului returnat prin transfer bancar in contul IBAN specificat de dvs. in Formularul de Retur. Perioada de rambursare a contravalorii produsului returnat se va face in maxim 14 zile calendaristice de cand produsul returnat a ajuns la adresa specificata mai sus.

Atentie! Nu primim colete returnate cu plata ramburs. Primim doar colete pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport a fost efectuata de expeditor(client).

Ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane fizice sau juridice care au efectuat mai mult de 6 retururi in ultimele 12 luni ale anului in curs.

ANILEDA va ofera certificat de garantie valabil 30 de zile de la achizitionarea produsului. Pentru a beneficia de garantie, produsul trebuie sa fie prezentat in ambalajul original cu tot ceea ce l-a insotit, certificatul de garantie si copie dupa factura fiscala.

Garantia se ofera pentru deficiente neimputabile consumatorului, cu conditia respectarii recomandarilor de utilizare si intretinere. In cazul unei reclamatii, va rugam sa va adresati echipei magazinului online pe adresa office@aniledaa.com. Pastrati factura pentru a face dovada cumpararii produsului si talonul de garantie.

Select your currency