Livrare Produse 2018-08-01T06:35:43+00:00

Produsele comandate se livreaza atat in tara, cat si international, utilizand numai serviciul prin curierat rapid la adresa clientului, din momentul confirmarii comenzii si in termenul de livrare stabilit, iar termenul de livrare este de 5-7 zile lucratoare. Nu lucram cu Posta Romana.

Produsele sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana in momentul livrarii, fiind ambalate corespunzator astfel incat sa nu fie pusa in pericol calitatea acestora.

Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc. Datorita programului firmelor de curierat in weekend nu se fac expedieri.

Livrarile se efectueaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri. Inainte sa primiti coletul, veti fi contactat telefonic de catre curier pentru a confirma prezenta la adresa de livrare.

Transportul intern se face prin Fan Courier. Pretul difera in functie de detaliile de livrare, iar plata se face prin sistem ramburs: se plateste numerar, direct curierului la predarea coletului.

Transportul international va avea pretul variat, in functie de tara din care se face comanda. Clientul are posibilitatea de a alege firma de curierat cu care doreste sa i se transporte produsele, iar plata se face prin transfer bancar.

Toate comenzile plasate pe www.aniledaa.com sunt confirmate telefonic. O comanda nu poate fi livrata daca nu a fost confirmata. Impreuna cu consilierii nostri puteti stabili toate detaliile legate de termenul de livrare, detalii despre produs, personalizarea acestuia si orice alte intrebari aveti.